Har du behov av solskydd?

Solskydd är inte fel att ha, för hur skön solen än är, så kan det ibland bli mycket hett. Med en markis eller persienner får ni solskydd där ni behöver. Det kan vara solskydd fönster, eller över terrassen eller din balkong. Hos Hestra Markis finns det olika sorters skydd för solen. De har dels ett bra utbud av persienner, men det finns även plisségardiner, duettgardiner, rullgardiner och lamellgardiner.

 Dessa sätter man på insidan av fönstren. Det finns även de solskydd man sätter på utsidan och då är det i form av markiser. Då kan du välja mellan fönstermarkis, terrassmarkis och övriga markiser.

Skydda er från solen

Oavsett om det är solskydd fönster, eller ni vill skydda er från solen ute på eran uteplats, så är det inte fel att besöka Hestra Markis hemsida. De har ett stort utbud av olika typer av solskydd för alla sorters behov. Väljer du att ha en markis, så ger det skugga inne i ditt hus på ett bra sätt. Samma sak gäller persienner och olika typer av gardiner. Utöver att de ger skydd från solen, så ger de även ett bra insynsskydd. 

Du som har behov av skugga utomhus kan med fördel satsa på en terrassmarkis, som du sätter ovanför din uteplats. Då får du dels skugga när du behöver, men den skyddar dig även mot regnet. Vill du veta mer om solskydden som finns hos Hestra Markis, läs mer på deras sida, eller kontakta dem så kan de berätta mer.